Video: Flamberet limekylling
Flamberet limekyllingKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
12
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
3 spsk Hvedemel
-
8 spsk Smør
-
4 stk Frisk grøn chili
-
3 stk Lime
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1.5 deciliter Tequila
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
-
2.5 deciliter Fløde 13%
-
2.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 tsk Sukker
-
1 deciliter Revet parmesan
Vend kyllingefileterne i noget mel og brun dem hurtigt i halvdelen af smørret.
Hæld halvdelen af tequilaen over stykkerne og sæt ild til dem.
Når flammerne dør ud, fjernes kyllingen og det sættes til side.
Tilsæt resterende smør og steg reven limeskal, hakket chili og finthakket hvidløg (tilsættes lidt efter lidt) i ca. 4 minutter under omrøring.
Tilsæt mel, resterende tequila og hønseboulion og bring det langsomt i kog under stadig omrøring.
Skru så helt ned og lad det simre i 5 minutter, hvorefter fløde og creme fraiche "foldes" ind i saucen, og limesaften samt sukker tilsættes.
Put kyllingen tilbage i panden, og lad det simre i ca. 25-30 minutter.
Herefter overføres det hele til et ovnfast fad, drys frisk parmasan over det og grill det i ovnen, indtil osten bliver svagt gylden.
Det tager endnu 10-15 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smuldreæblekage
Smuldr mel og smør i en skål. Kom sukker sammen med mel og smør og bland godt. Dejen skal...
Endivie med røget ørred og flødeost med urter
Bland de fire første ingredienser i en lille skål. Krydr med friskmalet sort peber.Del end...
Bryllupskage med chokolade- og jordbærcreme
Opskrift på bryllupskage i tre etager.Hver kage består af 4 bunde og to slags fyld, lys ch...