Dragesuppe

Dragesuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

35 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Dragesuppe

Spørgsmål:

Hej Man starter med at blande næsten alle ingredienser? Eller skal man koge kyllingen i en anden gryde? Mvh Peter



Svar:
Hej Peter , lad det bare koge i samme gryde, og så tager du det op imens du "forfiner" bouillionen som beskrevet
Mvh Tomas
opskrifter.dk

19/01-2012 af Opskrifter.dk

Limeblade

Spørgsmål:

I fremgangsmåden til dragesuppe står der man skal bruge limeblade. I ingredienslisten står der intet om det. Hvor meget skal man bruge, og hvor kan man få dem henne?



Svar:
Der skal bruge 1/2 blad per person. Beklager fejlen, vi retter.
Limeblade kan du købe i "China Town" Istedgade i København. Findes både frosne og friske.

mvh Tomas
Opskrifter.dk

12/07-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Søndagsomelet

Vegetar

Placér en smurt tefalpande over middel varme. Steg hakkede svampe og finthakket forårsløg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ægge- og karrysalat

Vegetar

Mayonnaise røres med fintrevet løg og karry. Smag dig frem og dosér karry, som du synes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grøn pebersovs

Kødretter

Svits finthakket løg i smør, tilsæt peberkorn og lad det simre et par min. Rør sennep i og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag