Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
1.5 dl Vand
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
100 g Champignon
-
0.5 stk Løg
-
25 g Smør
-
2 spsk Frisk purløg
Bland æg, vand, salt og peber i en skål, pisk/rør ingredienserne sammen. Kan bruges mælk i stedet for vand, giver en lidt mere cremet smag?
Smelt smørret på en ikke alt for stor pande, brug en paletkniv (gerne plastik for at skåne panden) til at løsne omeletten fra kanten.
Steg den ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende. Den må gerne være fugtig, når den vendes, ellers bliver den tør.
Skær svampene og løgene i skiver. Svits dem på panden og derefter pynt omeletten med dem.
Pynt omeletten med f.eks. friske purløg..
Velbekomme !
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farsbrød
Rør farsen af hakket kalv og flæsk sammen med, æg, havregryn, salt og peber. Rør den go...
Linsesuppe
Løgene skæres i tern og svitses i olivenolie i en stor gryde. Tilsæt presset hvidløg, papr...
Vintergryde
Skær kødet i tændstiklange strimler, ca. 1 cm tykke. Lad smørret gyldne i stegegryden. Del...