Ovnbagte parmesan-asparges med pocherede æg og parmaskinke

Ovnbagte parmesan-asparges med pocherede æg og parmaskinke
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ingefærkage

Vegetar

Skræl og riv gulerødderne groft. Hak chokoladen groft. Rist nødderne til de begynder at d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Tigerrejer med nudler

Stærk mad
Fiskeretter

Kog nudlerne. Pisk balsamico, chilisauce, salt, peber, sojasauce og olie samme. Hæld dr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Sildefileter med ræddiker

Fedtfattig mad
Fiskeretter

Hæld marinaden fra silden, og skær dem i stykker og læg dem i en skål. Hakkede løg, æbles...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag