Ovnbagte parmesan-asparges med pocherede æg og parmaskinke

Ovnbagte parmesan-asparges med pocherede æg og parmaskinke
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillet makrel med timian

Fiskeretter

Timian finthakkes og hvidløg presses, hvorefter alle ingredienserne til marinaden piskes s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Nem Barbequesauce

Vegetar
Vegansk Mad

Pres hvidløget og steg det i olien over moderat varme. Rør ketchup, Worcestershire sauce...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagte kartofler med ingefær og honning

Vegetar
Vegansk Mad

Forvarm ovnen til 200°C. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Vend kartofler, honnin...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag