Ovnbagte parmesan-asparges med æg og parmaskinke

Ovnbagte parmesan-asparges med æg og parmaskinke
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kærnemælksdressing

Vegetar

Pres hvidløget og hak estragonen. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Arme riddere uden æg

Vegetar

Sådan laver du Arme Riddere Vend franskbrødsskiverne i mælk. Vend dems straks herefter i e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Salviestegt kalkun med karamelliserede løg og salviesauce

Fjerkræ

Placér en bradepande i den nederste trediedel af ovnen. Opvarm ovnen til 220°C. Steg lø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag