En lækker hovedret fra det internationale køkken. Du kan lave gullaschsuppe på ca. 2 timer i alt. Læs mere om denne opskrift på vores side.

Gullaschsuppe

Gullaschsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Landbrød.

Kokkens svar
Gullaschsuppe som forret?

Spørgsmål:

Hvis jeg godt vil bruge gullaschsuppen som forret, fremfor hovedret, hvor meget skal jeg så bruge mindre? Henrik



Svar:
Du bruger bare halvdelen.

mvh Tomas
Opskrifter.dk

05/07-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Dampet kylling med tomater

Fjerkræ

Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Put kødet i en ovnfast skål eller dyb tallerken....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Daim is

Vegetar

Pisk hviderne stive og vend sukkeret i, pisk det hele stift og vend de finthakkede mandler...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagt chokoladekage med pære og fennikel

Vegetar

Smør en springform (24 cm i diameter) med smør og drys formen med sukker. Hæld det oversky...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag