Køkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
11
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 Okseinderlår
-
25 Smør
-
2 stk Løg
-
1.5 Oksebouillon
-
2 spsk Paprika
-
1 Tomatpure
-
1 tsk Køkkensalt
-
600 Kartofler
-
125 Flødeost 60+
-
2 Creme fraiche 18%
-
1.5 Frisk persille
Skær kødet i tern på ca 1x1 cm og svits halvdelen i smør. Tag dem op og
svits resten. Kom alt kødet i gryden og tilsæt løgene. Svits dem med ca.
3 min. Tilsæt alle øvrige ingredienser (undtagen kartofler og flødeost).
Bring suppen i kog og skum den. Kog den under låg i ca. 1 time. Tilsæt kartoffeltern og flødeost og kog videre til kartofler og kød er mørt og osten er opløst. Smag suppen til.
Hæld ved serveringen suppen i varme
suppetallerkener og kom 1 spsk creme fraiche i hver tallerken. Drys
med persille.
Landbrød.
Spørgsmål:
Hvis jeg godt vil bruge gullaschsuppen som forret, fremfor hovedret, hvor meget skal jeg så bruge mindre? Henrik
Svar:
Du bruger bare halvdelen.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
05/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dampet kylling med tomater
Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Put kødet i en ovnfast skål eller dyb tallerken....
Daim is
Pisk hviderne stive og vend sukkeret i, pisk det hele stift og vend de finthakkede mandler...
Bagt chokoladekage med pære og fennikel
Smør en springform (24 cm i diameter) med smør og drys formen med sukker. Hæld det oversky...