Gullaschsuppe

Gullaschsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Andet

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Landbrød.

Kokkens svar
Gullaschsuppe som forret?

Spørgsmål:

Hvis jeg godt vil bruge gullaschsuppen som forret, fremfor hovedret, hvor meget skal jeg så bruge mindre? Henrik



Svar:
Du bruger bare halvdelen.

mvh Tomas
Opskrifter.dk

05/07-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fransk lys jule-bûche

Vegetar

Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad. Genoise (dej): Smelt smørret...

  1
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
Opskrift

Rødvinsmarinerede grill-steaks

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Pres hvidløget og hak rosmarinen. Bland ingredienserne til marinaden i et fad. Vend bøffer...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rødspættefilet med krydderurtesauce

Fiskeretter

Fold rødspættefileterne sammen på langs med skindsiden indad. Damp løgene klare i smør. Læ...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag