Tunmousse med husblas

Tunmousse med husblas
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

5 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Palliser Estate Sauvignon Blanc - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Palliser Estate Wines, Martinborough, New Zealand, Type: Hvidvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 175,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Palliser Estate Sauvignon BlancPalliser Estate er beliggende i Martinboroughs bløde bakker på nordøens sydøstlige spids. Her laver de bl.a. denne vin best... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

En tunmousse kan sagtens laves dagen før servering.

 

Tunmousse kan også laves med tun i olie

(Her kan man bruge olien fra tunen for at opnå ønskede konsistens).

 

Du tænker sikkert:

Findes der Fedtfattig tunmousse ?

Kan man fryse en tunmousse ?

Hvor lang tid kan tunmousse holde sig i køleskabet ?

Det kan du se mere om på vores siden

 

 

 

Kokkens svar
Tunpaté

Spørgsmål:

Hejsa vil bare lige høre om man evt. kan erstatte fløden med noget alternativt, cremefraiche eller noget i den dur? Mvh Tina



Svar:
Jeg synes at du i stedet skal bruge en anden opskrift:

Tunmousse

Her bruges der fromage frais, som indeholder meget lidt fedt.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

05/03-2008 af Opskrifter.dk

Tunmousse

Spørgsmål:

Jeg tænkte på om der ikke hører en dressing til Tunmoussen? Hvilken en vil I anbefale? V.H. Carina



Svar:
Dild dressing: creme fraiche , dild, salt og peber og en lille smule vineddike.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

04/08-2007 af Opskrifter.dk

Røget makrelmousse

Spørgsmål:

Jeg har på et tidspunkt smagt en røget makrelmousse men kan ikke finde opskriften nogen steder. Er det noget du evt. kan hjælpe med. Jeg skal lave til 14 personer på forhånd tak



Svar:
Brug opskriften til tunmousse, og undlad at komme salt i, evt. lidt citronsaft.

mvh Tomas
Opskrifter.dk

13/07-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nemme vafler

Vegetar

Sigt mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk æg og sukker sammen, pisk den smelte...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mors koldskål

Vegetar
Fedtfattig mad

Fløden piskes til flødeskum, hvorefter kærnemælken tilsættes lidt ad gangen. Der smages...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vaniljekranse - julelækkerier

Vaniljekranse Vaniljekranse er en traditionel dansk julesmåkage. Det er en sjov proce...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag