Video: Grillede laksefileter med appelsin- og whiskymarinade
Grillede laksefileter med appelsin- og whiskymarinadeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Whiskey
-
0.5 deciliter Appelsinjuice
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
0.5 deciliter Brun farin
-
100 gram Forårsløg
-
3 spsk Frisk purløg
-
2 spsk Citronsaft
-
2 stk Hvidløgs fed
-
400 gram Laksefilet
Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål (hak forårsløg, purløg samt hvidløg). Hæld marinaden i en frysepose. Tilsæt laksefileterne til posen. Luk posen og lad fileterne marinere i køleskab i ca 1 time eller længere. Klargør en grill. Tag laksefileterne ud af poserne og gem marinaden. Placér fileterne på grillen og grill dem i ca. 6 min. på hver side. Hæld jævnligt marinade over fileterne under tilberedningen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asta Mormors Chokoladetoppe
Alle ingredienserne røres sammen og der laves små toppe af massen.
Fyldte peberfrugter med ris
Hæld risene i en gryde med dobbelt så meget vand, tilsæt salt og læg låg på. Lad dem koge...
Suppe - Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chili
-Placer nudlerne i en stor skål. Hæld kogende vand over, så de er dækket. Lad dem stå, til...