Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
15 minutter
45 minutter
12
Fremgangsmåde:
Sådan laver du banankage med chokoladestykker
Sukker og smør røres godt sammen og derefter tilsættes et æg ad gangen. Resten af ingredienserne blandes i dejen.
Dejen hældes i en passende smurt bageform og bages i ca. 45 min. ved 200°C.
Den varme kage pyntes med smuldret mørk chokolade.
Og vupti, så er der et styks lækker banankage med chokoladestykker klar til servering.
Antal personer: 10
450 gram Sukker
225 gram Usaltet smør
5 stk Banan
4 stk Æg
50 gram Hasselnød
50 gram Havregryn
100 gram Mørk chokolade
0.5 tsk Bordsalt
2 tsk Natron
2 tsk Vanillesukker
1.3 deciliter Kærnemælk
350 gram Hvedemel