Banankage med chokoladestykker

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

15 minutter

45 minutter

12



Fremgangsmåde:

Sådan laver du banankage med chokoladestykker


Sukker og smør røres godt sammen og derefter tilsættes et æg ad gangen. Resten af ingredienserne blandes i dejen.

Dejen hældes i en passende smurt bageform og bages i ca. 45 min. ved 200°C.

Den varme kage pyntes med smuldret mørk chokolade.

Og vupti, så er der et styks lækker banankage med chokoladestykker klar til servering.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 10

450 gram Sukker

225 gram Usaltet smør

5 stk Banan

4 stk Æg

50 gram Hasselnød

50 gram Havregryn

100 gram Mørk chokolade

0.5 tsk Bordsalt

2 tsk Natron

2 tsk Vanillesukker

1.3 deciliter Kærnemælk

350 gram Hvedemel

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g