Gulerod- basilikum- og appelsinsuppe

Gulerod- basilikum- og appelsinsuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
gulerods-basilikum- og appelsinsuppe

Spørgsmål:

Kan det virkelig være rigtigt, at man kun skal bruge 1½ dl vand og saften af en appelsin for at lave suppe til 4 personer? Bliver det ikke til gulerodsmos i stedet for?



Svar:
Hej , nej du har ret , sorry vi retter fejlen der skal stå 1 1/2 lit...
Mvh Tomas
opskrifter.dk

28/12-2007 af Opskrifter.dk

Forberedelse af suppe

Spørgsmål:

Hej! Kan suppen laves dagen før? VH Betina



Svar:
Du kan godt lave suppen dagen før, men sørg for at køle den ned hurtigt, og vent med afsnit 3 i fremgangsmåden. De sidste ingredienser tilsættes lige før serveringen, så basilikum stadig er helt frisk.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

05/11-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rabarbersaft

Vegetar

Sådan laver du RabarbersaftFørst renses rabarberne og enderne skæres af.Så er de klar til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Skipperlabskovs med rødbeder

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Kødet skæres i tern og krydres med salt og peber. Lægges i en gryde, hvor der tilsættes va...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Amarettifyldte ferskener

Vegetar

Anbring en ovnrist midt i ovnen og opvarm den til 180°C. Smelt halvdelen af smørret og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag