Rødkål med kanel og anis

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Tilbehør

15 minutter

2 timer 30 minutter

9



Fremgangsmåde:

Ovnen tændes på 160°C.

Rengør og snit rødkål og skalotteløg fint.

Bland alle ingredienserne sammen i en stor gryde. Læg låg på og stil gryden i den forvarmede i ca. 2½ time. Der røres jævnligt.

Serveres straks.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

800 gram Frisk rødkål

3 stk Skalotteløg

4 deciliter Rødvin

1 stk Laurbærblad

2 spsk Frisk oregano

1 stk Kanelstang

1 tsk Anisfrø

1 knsp Køkkensalt

1 knsp Peber

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g