Video: Rødkål med kanel og anis
Rødkål med kanel og anisKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Frisk rødkål
-
3 stk Skalotteløg
-
4 deciliter Rødvin
-
1 stk Laurbærblad
-
2 spsk Frisk oregano
-
1 stk Kanelstang
-
1 tsk Anisfrø
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
Ovnen tændes på 160°C. Rengør og snit rødkål og skalotteløg fint. Bland alle ingredienserne sammen i en stor gryde. Læg låg på og stil gryden i den forvarmede i ca. 2½ time. Der røres jævnligt. Serveres straks.
Spørgsmål:
Hej, Jeg kunne godt tænke mig at lave en af følgende opskrifter: Andebryst m. mandarin og koriander el. Andebryst m. cognac/madagaskar pebersauce og rösti. Hvis man ser bort fra div. kartoffeltilbehør, hvilket tilbehør ville man så servere til de to retter? På forhånd tak
Svar:
Hej , jeg syns det ligger i tiden med lidt rødkål , salat med rødkål , eller rødkål kogt med kanel.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
02/11-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratineret Blomkål
Kog 1 blomkål ca. 10 min. i letsaltet vand Kog 3 dl basmati ris i blomkålsvand Bland ris...
August Moon
Hæld alle ingredienserne i en shaker med et par isterninger og ryst. Si drinken i et whisk...
Skinkeculotte
SkinkeculotteRids fedtlåget på skinkeculotten. Ha så en god klat smør i en pande og la det...