Video: Rødkål med kanel og anis
Rødkål med kanel og anisKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Frisk rødkål
-
3 stk Skalotteløg
-
4 deciliter Rødvin
-
1 stk Laurbærblad
-
2 spsk Frisk oregano
-
1 stk Kanelstang
-
1 tsk Anisfrø
-
1 knsp Køkkensalt
-
1 knsp Peber
Ovnen tændes på 160°C. Rengør og snit rødkål og skalotteløg fint. Bland alle ingredienserne sammen i en stor gryde. Læg låg på og stil gryden i den forvarmede i ca. 2½ time. Der røres jævnligt. Serveres straks.
Spørgsmål:
Hej, Jeg kunne godt tænke mig at lave en af følgende opskrifter: Andebryst m. mandarin og koriander el. Andebryst m. cognac/madagaskar pebersauce og rösti. Hvis man ser bort fra div. kartoffeltilbehør, hvilket tilbehør ville man så servere til de to retter? På forhånd tak
Svar:
Hej , jeg syns det ligger i tiden med lidt rødkål , salat med rødkål , eller rødkål kogt med kanel.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
02/11-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indisk karrygryde
Kødet skæres i strimler løg hakkes groft og hvidløg, chili og ingefær hakkes/rives fint....
Grøntsagstærte
Hak alle grøntsagerne til fyldet i passende størrelser. Kom dem i en stor gryde. Tilsæt øn...
Grillede champignoner vendt i kryddersmør
Klargør grillen til medium varme. I mellemtiden opvarmes en lille pande over moderat va...