Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Fransk
Hovedret
45 minutter
25 minutter
12
Fremgangsmåde:
Skræl og hak løg og hvidløg fint. Rens og snit svampene fint.
Steg løg og hvidløg 1 min. i en gryde med smør.
Tilsæt svampe og steg videre i 2 min. Derefter tilsættes tomat, estragon, timian og hvidvin, og det koges ind.
Når det er reduceret til halvdelen tilsættes vand samt salt og peber og det koges op igen.
Rens og filetér fisken eller få din fiskehandler til at gøre det.
Rul rødspættefileterne sammen og hæft dem med en tandstik.
Læg dem i gryden med grøntsagerne.
Skru ned for varmen og lad retten simre i yderligere 4 min. med låget på.
Tag derefter fisken op.
Anret fisken med grøntsagerne og pynt med kørvel.
Server straks.
Antal personer: 4
1 stk Løg
1 stk Hvidløgs fed
200 gram Årstidens svampe
20 gram Smør
2 stk Tomat
3 kvist Frisk estragon
1 kvist Frisk timian
1.5 deciliter Halvtør hvidvin
1 knsp Køkkensalt
1 knsp Peber
8 stk Rødspættefilet
1 bdt Frisk kørvel