Pærer og figner i kryddervin

15/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Fransk

Dessert

3 timer 0 minutter

25 minutter

11



Fremgangsmåde:

Damp pærer og figner i en dampkoger i ca. 5 min.

Kom alle resterende ingredienser på en pande og svits dem sammen.
Put pærerne i og dæk med vand.
Når det koger skrues ned, og det simrer i 30 min.
Derefter kommes fignerne i og det stilles til afkøling(1-2 timer).

Tag figner og pærer op ad kryddervinen og kog den ind.
Si den og hæld over frugterne.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

4 stk Pære

6 stk Rå figen

1 stk Appelsin

100 gram Brombær

100 gram Sukker

2 ml Rødvin

2 stk Hel nellike

2 stk Enebær

1 stk Kanelstang

10 stk Basilikumblade

2 spsk Creme de Casis

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g