Marsala- og svampe vol au vent

Marsala- og svampe vol au vent
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Marsalavin

Spørgsmål:

Hvad er marsalavin venlig hilsen Gitte



Svar:
Hej Gitte,
Marsala er den kendte italienske hedvin, der tager sit navn efter byen Marsala på det vestlige Sicilien. Marsalavinen tog sin oprindelse i 1773, da en engelsk købmand, som opkøbte vin på Sicilien, tilsatte denne bordvin brandy. Drikken lignede meget Sherry og Madeira og blev derfor hurtigt populær. Således var det i mange år engelske familier som Woodhouse, Ingham m.fl. som stod for fremstillingen af vinen.
Typisk brugt i den klassiske Dessert Tiramisu.


mvh
Tomas
opskrifter.dk

23/08-2012 af Opskrifter.dk

Vol-au-vante; lun eller kold?

Spørgsmål:

Hej. skal fyldet være lun eller kold, når de serveres MVH. Helle



Svar:
Hej Helle, det skal serveres koldt
Mvh Tomas
opskrifter.dk

02/10-2011 af Opskrifter.dk

marsala og svampe

Spørgsmål:

hej hvad er marslavin og macarpone hilsen stima



Svar:
Det er en italiensk hedvin fra Sicilien. Det minder lidt i smagen om portvin eller sherry.

Mascarpone er en italiensk flødeost, som har en fast struktur. Den bruges bl.a. i tiramisu.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

18/07-2011 af Opskrifter.dk

dagen før

Spørgsmål:

Kan jeg lave butterdejs"bollerne" dagen før og så putte fyldet i på dagen, så længe jeg ikke blander Mascarpone i før selve dagen? Mvh. Anja



Svar:
Hej Anja, det kan du sagens, det er en god ide'
Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/08-2010 af Opskrifter.dk

lune retten

Spørgsmål:

Jeg skal lave dem til en buffet 60 pers. jeg regner med opskrift til 20 pers. da jeg mener de kun spiser 1 hver. Kan man lune dem med fyld i , eller jeg nødt til at lune fyldet og bage butterdejen til sidst.



Svar:
Der vil være for stor risiko for, at de vil falde sammen, hvis du luner dem med fyld, så for at være sikker, synes jeg, du skal lune fyldet, derefter bage butterdejen og så fylde dine vol-au-vants.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

17/10-2009 af Opskrifter.dk

Svampe fyld

Spørgsmål:

Hej! Kan man tilberede svampe fyldet dagen i forvejen? Hilsen Eva



Svar:
Hej , hvis du laver det nedkøler det og først blander med Mascarpone samme dag er det helt ok

Mvh Tomas
opskrifter.dk

12/11-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gås Gordon Ramsey style

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Gåsen ridses i striber, først på den ene led, så på den anden, så der kommer tern i skinde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Enchiladas

Stærk mad
Kødretter

Tilsæt stegemargarine til en gryde og tilsæt oksekødet. Snit peberfrugter og agurk i fi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chokokugler

Vegetar
Fedtfattig mad

Rør smør og flormelis til en luftig creme. Bland kakao og vaniliesukker i smørcremen. Tils...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag