Marsala- og svampe vol au vent

Marsala- og svampe vol au vent
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Marsalavin

Hej Gitte,
Marsala er den kendte italienske hedvin, der tager sit navn efter byen Marsala på det vestlige Sicilien. Marsalavinen tog sin oprindelse i 1773, da en engelsk købmand, som opkøbte vin på Sicilien, tilsatte denne bordvin brandy. Drikken lignede meget Sherry og Madeira og blev derfor hurtigt populær. Således var det i mange år engelske familier som Woodhouse, Ingham m.fl. som stod for fremstillingen af vinen.
Typisk brugt i den klassiske Dessert Tiramisu.


mvh
Tomas
opskrifter.dk

23/08-2012 af Opskrifter.dk

Vol-au-vante; lun eller kold?

Hej Helle, det skal serveres koldt
Mvh Tomas
opskrifter.dk

02/10-2011 af Opskrifter.dk

marsala og svampe

Det er en italiensk hedvin fra Sicilien. Det minder lidt i smagen om portvin eller sherry.

Mascarpone er en italiensk flødeost, som har en fast struktur. Den bruges bl.a. i tiramisu.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

18/07-2011 af Opskrifter.dk

dagen før

Hej Anja, det kan du sagens, det er en god ide'
Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/08-2010 af Opskrifter.dk

lune retten

Der vil være for stor risiko for, at de vil falde sammen, hvis du luner dem med fyld, så for at være sikker, synes jeg, du skal lune fyldet, derefter bage butterdejen og så fylde dine vol-au-vants.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

17/10-2009 af Opskrifter.dk

Svampe fyld

Hej , hvis du laver det nedkøler det og først blander med Mascarpone samme dag er det helt ok

Mvh Tomas
opskrifter.dk

12/11-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Muffins

Vegetar

Smør og sukker røres sammen. Heri piskes æg, og til sidst sigtes mel med bagepulver og rør...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bagt rødspætte i bananblad

Stærk mad
Fiskeretter

Forvarm ovnen til 200°C. Hak alle urter og bland med olier, fishsauce og ahornsirup. Sma...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Teriyakikylling

Fjerkræ

Pres ingefæren og hvidløg. Bland alle ingredienserne til marinaden i en gryde. Lad det sim...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag