Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Hovedret
1 timer 30 minutter
50 minutter
11
Fremgangsmåde:
NB! Du skal bruge 8 kebab-pinde.
Chiliolie:
Rens chilien for kerner og stilk og blend den med hvidløg, basilikum og olie.
Skær havtaskekæberne ud i ca. 25 grams stykker, steg dem på en pande 2-3 minutter på hver side og lad dem køle af i ca. 5 minutter.
Fjern stilk og kerner fra peberfrugten.
Skær hvert rødløg i ca. 8 stykker, og hver peberfrugt i ca. 16 stykker.
Sæt skiftevis rødløg, havtaske og peberfrugt (2 stykker af hver) på kebabspyddene og sæt en tomat på til sidst.
Steg spydene på en pande i lidt af chiliolien i ca. 10 minutter (spyddene vendes jævnligt), eller i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 12-15 minutter.
Imens laver man couscous efter anvisning på pakken.
Læg couscous på hver tallerken og server kebabben oven på og med en skål chiliolie ved siden af.
Antal personer: 4
1 stk Frisk chili
2 stk Hvidløg
0.5 deciliter Frisk basilikum
1 deciliter Olie
600 gram Havtaske
2 stk Rød peberfrugt
1 stk Rødløg
8 stk Cherrytomat
1 tsk Havsalt
1 tsk Peber
200 gram Couscous