Video: Havtaskekæber på spyd
Havtaskekæber på spydKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
1 stk Frisk chili
-
2 stk Hvidløg
-
0.5 deciliter Frisk basilikum
-
1 deciliter Olie
-
600 gram Havtaske
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Rødløg
-
8 stk Cherrytomat
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
200 gram Couscous
NB! Du skal bruge 8 kebab-pinde.
Chiliolie:
Rens chilien for kerner og stilk og blend den med hvidløg, basilikum og olie.
Skær havtaskekæberne ud i ca. 25 grams stykker, steg dem på en pande 2-3 minutter på hver side og lad dem køle af i ca. 5 minutter.
Fjern stilk og kerner fra peberfrugten.
Skær hvert rødløg i ca. 8 stykker, og hver peberfrugt i ca. 16 stykker.
Sæt skiftevis rødløg, havtaske og peberfrugt (2 stykker af hver) på kebabspyddene og sæt en tomat på til sidst.
Steg spydene på en pande i lidt af chiliolien i ca. 10 minutter (spyddene vendes jævnligt), eller i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 12-15 minutter.
Imens laver man couscous efter anvisning på pakken.
Læg couscous på hver tallerken og server kebabben oven på og med en skål chiliolie ved siden af.
Spørgsmål:
Det skrivs om marulkskinder men bland ingridienser står 600g marulkar. Alltså; är marulksköttet något man skär så det liknar kinger ELLER köper man 600 g kinder av marulk? Ä det lätt att få tag på marulksKINDER? MVH Carina
Svar:
Hej Carina, du kan köpa kinder, det är mycket delikat ( 600 gr )
Mvh Tomas
recept.se
10/08-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks i ovn
Laks i ovnFor at tilberede laks i ovn, start med at skære alt grønt i skiver. Sukkerærter...
Fersken- og agurkesalsa
Bland fersken i tern, agurk i tern, hakket peberfrugt, hakket koriander, limesaft, finthak...
Crostini med tapenade
Creme: Purér oliven med kapers, pinjekerner, tomatpuré og olie til en fin masse (evt. med...