Eton Mess

14/11-2025

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Andet

Dessert

2 timer 10 minutter

20 minutter

6



Fremgangsmåde:

Pisk æggehvide og sukker sammen til det er stift.

Fyld marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på et fad i lange baner.

Bages i 60 min. ved 100°C og sættes på køl.

Knus marengsen i små stykker og kom lidt i bunden af dessertglas.

Pisk fløden og gem flødeskummet.


Kompot:

Bland bær med sukker.

Put halvdelen af bærrene i glassene ovenpå marengs, derefter halvdelen af flødeskummet.

Lav et lag mere af hver.

Pynt med mynte og servér.




Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

3 stk Æggehvide

40 gram Sukker

200 ml Piskefløde 38%

2 stk Blandede bær

50 gram Sukker

4 kvist Frisk mynte

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g