Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Andet
Dessert
2 timer 10 minutter
20 minutter
6
Fremgangsmåde:
Pisk æggehvide og sukker sammen til det er stift.
Fyld marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt den ud på et fad i lange baner.
Bages i 60 min. ved 100°C og sættes på køl.
Knus marengsen i små stykker og kom lidt i bunden af dessertglas.
Pisk fløden og gem flødeskummet.
Kompot:
Bland bær med sukker.
Put halvdelen af bærrene i glassene ovenpå marengs, derefter halvdelen af flødeskummet.
Lav et lag mere af hver.
Pynt med mynte og servér.
Antal personer: 4
3 stk Æggehvide
40 gram Sukker
200 ml Piskefløde 38%
2 stk Blandede bær
50 gram Sukker
4 kvist Frisk mynte