Julesalatcreme

Julesalatcreme
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (10)

Antal personer:


400 gram julesalat

1 stk rødløg

1 kvist frisk rosmarin

50 gram Bacon

30 gram usaltet smør

30 gram hvedemel

1.5 deciliter halvtør hvidvin

1 deciliter vand

2 spsk piskefløde 38%

40 gram parmesan

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Skyl salaten og skær den i 1 cm tykke strimler. Finhak løg og rosmarin. Skær bacon i små terninger.

Steg bacon, løg og julesalat i smør. Når ingredienserne er blevet gyldne, tilsættes mel og vin. Inddamp alkoholen fra vinen og tilsæt vand. Lad retten koge i 20 min. og tilsæt fløde og parmesan. Smag til med lidt reven muskatnød.

Server retten med croutoner.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grøntsagslasagne

Vegetar

Fyld: Hak løg og peberfrugt fint, og svits dem i olien i en gryde. Tilsæt tomaterne sammen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ost- og tomattoast

Proteinrig mad
Kødretter

Læg brødskiverne ved siden af hinanden på en bageplade med bagepapir. Læg en skive skinke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Hvidløgsbrød med ost og tomater

Vegetar

Anret flødeost og tomater på 4 portionstallerkener. Rist brødskiverne på begge sider til d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag