Video: Chiliglaceret laks
Chiliglaceret laksKøkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
8
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Laksefilet
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Peber
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 spsk Frisk timian
-
2 stk Citron
-
1 spsk Sød chilisauce
-
400 gram Parboilede ris
Vask laksefileter og skær dem i portionsstykker. Laksen kommes i et ovnfast fad med salt, peber, hvidvin, timian og citron i skiver. Pensl laks med sød chilisauce og kom den i ovnen i 10 min. på 180°C. Kog ris. Anret fisk, ris og sauce. Pynt med timian.
Dampede asparges.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sagogrød
Sagogrød Ingrdienserne koges ved svag varme i 10-15 minutter.
Hvidkålssalat
Hvidkålssalat Start med at skylle grøntsagerne. Snit hvidkål og gulerødder ud i st...
Kalvekoteletter
Koteletterne befries for sener o.a. - dette anvendes som afkog til fond til sauce - krydre...