Forretter
Nutrition facts: 1695.5 calories 34.675 carb 24.925 fat 6.275 fiber 22.26975 protein 12.71275 fat 2.625 sugar

Video: Krabbemousse med asparges

Krabbemousse med asparges

Krabbemousse med asparges

Krabbemousse med asparges
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 Hours 0 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Dagen før ? Krabbemousse

Spørgsmål:

Hej Er denne forret egnet til at lave dagen før? Du nævnte en rugbrødsform som svar til et andet sprøgsmål, men er det ikke en protionsanretning, der er vist på billedet?



Svar:
Hej, den kan du sagens lave dagen før
Du har ret, det er lavet i en portions form og det ser noget bedre ud, pas på at portionen ikke bliver alt for stor
Mvh Tomas
opskrifter.dk

16/12-2012 af Opskrifter.dk

form

Spørgsmål:

hvad er det for en form der skal bruges. Kan man ikke bruge noget andet end kapers,da det ikke lige falder i god smag?



Svar:
Det kunne fx være en rugbrødsform. Du kan sagtens helt undlade kapers el. tilsætte en anden grøntsag, som du synes om.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

29/12-2008 af Opskrifter.dk

mangler opskrifter

Spørgsmål:

Hej! Nu er det sådan at jeg har nogle ynglingsretter og ikke kan finde opskrifterne overhovedet. Er fra når jeg har været ude og spise. Håber virkelig du kan hjælpe Unghaneterrin svøbt i sawoykål. Ørredemousse.(den er lidt stiv i det) Og en kartoffeltærte mener den kaldes pom anne. Vil virkelig gerne ha opskrifterne på dem. Har selv omkring 100 kogebøger, men deri er de heller ikke. på forhånd tak



Svar:
Jeg kan desværre ikke hjælpe med opskrift på unghaneterrin.
Jeg har vedhæftet opskrifter, som ligner én på ørredmousse - den ene er på krabbemousse, som udskiftes med ørred.

Og her er en opskrift på pommes anna

Pommes Anna

½ kg bagekartofler
4 spsk smeltet smør
Friskkværnet salt & peber
evt.løg eller hvidløg

Fremgangsmåde:

Skær de skrællede kartofler i tynde skiver - du kan evt. bruge et rivejern.
Smør en tærteform med 1 spsk smør. Læg en tredjedel af kartoffelskiverne , så de overlapper hinanden over hele bunden. Drys let med salt og peber. Pensl med 1 spsk smør. Gentag lagene endnu 2 gange, og slut med smør.

Dæk kartoflerne med bagepapir og læg noget tungt herover, f.eks.et tærtefad. Bag kartoflerne i 30 minutter. Fjern det ekstra fad og bagepapir, og bag kartoflerne endnu 15 minutter, så de bliver gyldne og sprøde på oversiden.

Tip: Hvidløg eller finthakket løg kan lægges imellem lagene, alt efter smag og hvilken ret kartoflerne skal serveres til.

mvh
Martin
opskrifter.dk

11/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Jalapeno- og ostefrittata

Vegetar
Stærk mad
Proteinrig mad

Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad med olie. Riv cheddar-osten. Fordel den r...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 565
Opskrift

Kyllingeleverterrin

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Lad kyllingeleveren trække i mælk natten over i køleskab. Næste dag startes med at forv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 529
Opskrift

Cremet karrydressing

Vegetar
Stærk mad

Steg presset hvidløg og reven ingefær i smørret. Når hvidløget er blevet blødgjort, tilsæt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 575

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag