Portvinglacerede vagtler
Skyl og tør vagtlerne, put 2 fed hvidløg i hver vagtel. Læg dem i et ovnfast fad. Under...
Asparges med røget laks og hollandaise
Sauce: Pisk æggeblommer, citronsaft og sennep sammen. Smelt smørret og hæld langsomt æggeb...
Fransk lys jule-bûche
Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad. Genoise (dej): Smelt smørret...
Kyllinge Cordon Bleu
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad. Bank kyllingebrysterne til en tykkelse på 0....
Muslingepoulette
Alle grøntsagerne kommes i en stor gryde sammen med timian og hvidvin. Det bringes i kog...
Luksus tunmousse
Bland tun, hakket løg, creme fraiche og citronsaft i en skål. Udblød husblas og smelt det...
Stegt tunfisk med løgkompot
Løgkompot: Skær baconen i tern og rist det på en pande i halvdelen af olien. Skær løgen...
Cog au vin
Parter kyllingen i otte dele og vend dem i mel. Opvarm olien i en stor stegegryde. Skær ba...
Petit fours
Smelt chokoladen i et vandbad. Rul marcipan til en pølseform. Skær marcipanpølsen halvv...
Andebryst confit med enebær og peberfrugt relish
Blend halvdelen af enebærrene, salt, timian og hvidløg sammen og marinér andebrysterne i d...
Beignet dej
Sigt melet rør alle ingredienser sammen minus hviderne. Pisk hviderne stive og vend det i...
Fransk Boeuf Bourguignon
Sådan laver du Boeuf Bourguignon: Fjern sener og andre "urenheder" fra oksekødet. Skær oks...