Artusiis med passionfrugtcoulis
Ved lav varme piskes æggeblommer og sukker. Tilsæt lidt efter lidt mælk. Tilsæt vanillesta...
Aubergine- og mozzarellasandwiches på grill
Klargør en grill til middelhøj varme. Mens grillen varmer op blandes hakkede tomater, h...
Pizza med kartofler, mozzarella, rosmarin, timian og tomater
Smør dejen med et jævnt lag tomatsauce. Skær kartoflerne i ½ cm tykke skiver og vend dem...
Vitello Tonnato
Tunen blendes med kapers, ansjoser og mayonnaise. Smag til med salt og peber og godt med c...
Antipastisalat med basilikumdressing
Grill peberfrugter i ovn til de er "kullede". Læg dem i en frysepose i 10 min. Pil skinde...
Bagte auberginer
Skær auberginerne i skiver. Læg dem sammen igen, som om de var hele. Bag dem i ovnen ved...
Schnitzel Napoli
Schnitzlerne trykkes med håndroden og krydres med salt og peber, og steges ca. 1½ min på...
Kylling med rosmarin og citron
Skær citronen i tynde skiver og fjern kerner. Vask og tør rosmarinkviste. Rens og skyl kyl...
Spaghetti carbonara al funghi
Først steges bacon sprød på en pande.Imens renses og skives champignonerne. De steges dere...
Rød pesto
Kom alle ingredienser i en blender og hak dem til en jævn og glat masse. Der skal med...
Pandestegt tunfilet med oliven- og hvidvinssauce
Placér en stegepande med lidt olie over medium varme. Når den er rigtig varm tilsættes f...
Lasagne med årstidens svampe
Bechamelsauce: Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt melet og brun det over lav varme und...