Video: Forloren mørbrad
Forloren mørbradKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
1 timer 50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 Nakkefilet
-
1 pose Frisk persille
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
-
3 Grøntsagsbouillon
-
0 Maizena
-
250 Broccoli
-
400 Kartofler
Fileten flækkes og fyldes med persille. Krydres og snørres sammen.
Fileten brunes af i en gryde og lægges i et ildfast fad med bouillon.
Steges i ovnen ved 180°C i ca 40 min. Trækker yderligere 10 min. inden udskæring.
Saucen sigtes fra og jævnes med maizena. Spædes evt. yderligere med lidt vand.
Broccolien koges al dente og kartoflerne koges i ca. 20 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekød i bønnesauce
Frys kødet i en times tid for at gøre det fast nok til at skære i papirstynde strimler. Sk...
Græsk lammegryde
Skær kødet i små tern,. Pres hvidløgene. Steg kød og hvidløg i ca. 10 min. i en gryde i ol...
Indisk karrygryde
Kødet skæres i strimler løg hakkes groft og hvidløg, chili og ingefær hakkes/rives fint.Va...